בורקס בשר שלמות!
בורקס בשר / דיקלה מרציאנו
בורקס בשר / דיקלה מרציאנו
המרכיבים-
חבילת עלי פילו מופשרת לילה
700 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצים
פטרוזיליה
חבילת עלי פילו מופשרת לילה
700 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצים
פטרוזיליה
חופן אגוזים/שקדים /צנוברים
מלח פלפל
כמון
אגוז מוסקט
פפריקה
שמן זית
בורקס בשר מבצק פילו
ההכנה –
שמים שמן במחבת
מטגנים את הבצלים עם השום
עד הזהבה
מוסיפים את הבשר
חופן אגוזים קצוצים ופטרוזיליה ניתן גם צנובר
מתבלים במלח פלפל שחור פפריקה כמון אגוז מוסקט
מקררים
לוקחים שני דפי פילו מורחים בשמן זית עם מברשת מניחים בקצה מהבשר
מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים כמו סיגר גדול
ככה את כל החבילה
מברישים מבחוץ בשמן זית
מכניסים לתנור 200 מעלות עד שמשחים
מגישים עם טחינה גולמית וסילאן
בתאבון!
שמים שמן במחבת
מטגנים את הבצלים עם השום
עד הזהבה
מוסיפים את הבשר
חופן אגוזים קצוצים ופטרוזיליה ניתן גם צנובר
מתבלים במלח פלפל שחור פפריקה כמון אגוז מוסקט
מקררים
לוקחים שני דפי פילו מורחים בשמן זית עם מברשת מניחים בקצה מהבשר
מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים כמו סיגר גדול
ככה את כל החבילה
מברישים מבחוץ בשמן זית
מכניסים לתנור 200 מעלות עד שמשחים
מגישים עם טחינה גולמית וסילאן
בתאבון!