קציצות בקר ברוטב כורכום ולימון – זהבה שומרי הכינה וצילמה
המרכיבים-
קילו בשר טחון
2 בצלים מטוגנים,
3 שיני שום
פטרוזליה
2 ביצים
4 כפות פרורי לחם
מלח, פלפל שחור,
כמון ומעט אגוז מוסקט.
לרוטב –
שום פרוס
כף קמח
מלח,כורכום
אבקת מרק עוף
מיץ לימון
פטרוזיליה
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים ולתת לנוח.
לטבול בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה טרופה עם מלח וכורכום.
ולטגן.
הרוטב
לטגן כמה שיני שום פרוסות בשמן ולהוסיף כף קמח לערבב היטב
להוסיף מים כורכום מלח ואבקת מרק עוף.
פטרוזליה קצוצה ולסחוט כ- 2 כפות מיץ לימון
להוסיף את הקציצות ולבשל על אש קטנה ביותר שעה.