עוגיות שקדים ואגוזי לוז שאי אפשר להפסיק לאכול – מאת אולה שמרלינג
Ola Shmerling
המרכיבים-
200 גרם חמאה רכה
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל (כפית מדידה)
כמה טיפות בודדות של תמצית שקדים (לא חובה)
2 כפות חלב (כפות מדידה)
200 גרם שקדים טחונים
50 גרם אגוזי לוז מסוכרים (כחצי אריזה- לא לוותר)
210 גרם קמח (חשוב למדוד)
4 כפות (40 גרם) קורנפלור (כפות מדידה)
1 כפית אבקת אפייה (כפית מדידה)
עוגיות שקדים ואגוזי לוז
ההכנה-
יוצרים כדורים קטנטנים (הכמות מספיקה להמון עוגיות).
מניחים במגש על נייר אפייה. הכדורים יהפכו לשטוחים יותר באפייה.
אופים ב-165 מעלות בערך 10-12 דקות. תלוי בתנור.
העוגיות יוצאות בהירות, קשיחות וקריספיות.