עוגת גבינה קרה וקלה מאת כרמלה כרמלה
תבנית קוטר 26
המרכיבים-
2 אריזות של שמנת מתוקה
כוס סוכר (בחד פעמי קר)
1 אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה 5%
ביסקויטים מלבנים/מרובעים בערך אריזה וחצי.
עוגת גבינה קרה ומצננת – ב 10 דקות הכנה
ההכנה-
להקציף 2 שמנת מתוקה
עם סוכר עד קבלת מרקם כמו יוגורט.
לאחר מכן להוסיף אינסטנט פודינג וניל
ולהמשיך להקציף כשתי דקות.
לאחר מכן להוסיף 750 גרם גבינה לבנה רכה ולהקציף כשתי דקות.
אפשר להצמיד שקף בדופן הפנימית של התבנית, כדי לחלץ את העוגה .
להניח ביסקויטים טבולים בחלב על תחתית העוגה
למרוח את תערובת הגבינות , לנעוץ בסקויטים בעמידה לתוך הגבינה
באמצע מקשטים במטבעות שוקולד
.
לכסות עם נייר כסף ולהכניס להקפאה כ 6 שעות להתייצבות .
בהצלחה!