עוגת קוקוס סולת תפוזים קלה ומהירה –
מאת אילנה לוי
מרכיבים –
1 כוס קמח,
1 כוס קוקוס,
1 כוס סולת,
1 כוס סוכר,
1 אבקת אפיה,
1 סוכר וניל.
הכל לפי כוס מידה.
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל.
ההכנה –
לערבב מרכיבים יבשים בקערה אחת .
לערבב ביצים עם הרטובים בקערה שניה.
להוסיף את קערת הרטובים לקערת היבשים ולערבב עד איחוד.
להעביר לתבנית ולאפות ב – 180 מעלות כ – 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
סירופ:
לבשל כרבע שעה
חצי כוס מים, חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר.
לשפוך את הסירופ על העוגה כשיוצאת מהתנור.
לקשט מעל בקוקוס.
בהצלחה – אילנה לוי?
6 תגובות
למה לא מקציפים את הביצים?
אין צורך זו עוגה בחושה
נראית מדהים
הכנתי עכשו…מצפה לנס??
האם הסירופ צריך להיות קר או חם?
תודה?
פושר
העוגה נראית נפלא❣️ לצערי, לא ציינת את גודל התבנית שיוצרת את המראה המרהיב הזה…
אשמח אם תוסיפי את הפרט (החשוב) הזה.
תודה?
קוטר 26 תבנית סבתא עם חור