לביבות תפוחי עץ מטוגנות

 

לביבות תפוחי עץ מטוגנות
כמנה אחרונה  משגע וטעים קצת שונה משאר לביבות המוכרות – מאת ג'ודי פלטי
המרכיבים

לבלילה:
1 כוס קמח,

1כפית אבקת אפיה,

ביצה

חצי עד שלושת רבעי כוס חלב,

1 סוכר וניל.

3 תפוחי עץ קלופים
וחתוכים לטבעות בעובי כ- 1 ס"מ

ההכנה
לערבב את כל החומרים לבלילה נוזלית וסמיכה. (מלבד תפוחי העץ)
לחמם שמן במחבת. לטבול כל טבעת של תפוח בבלילה ולטגן
עד השחמה קלה.
לפזר על התפוחים המטוגנים אבקת סוכר ולהגיש.

 

מתכונים לחנוכה

 

לביבות תפוחי עץ מטוגנות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *