סלט חצילים אפויים עם שמן זית !! מתכון באדיבות תהילה גיל
סלט חצילים וגמבה אפויים עם רוטב חמוץ
המרכיבים-
2 חצילים
1 גמבה
מלח
שמן זית
חומרים לרוטב:
1 בצל
1 מלפפון חמוץ
כמון
1 כף חומץ
1 כף מיץ לימון
פטרוזיליה
ההכנה-
לפרוס את החצילים..לסדר בתבנית תנור על נייר אפייה, לבזוק מלח.
למרוח כל פרוס עם שמן זית משני הצדדים.
לאפות בתנור על גריל עד להזהבה
לצלות את הגמבה…לקלוף ולפרוס לרצועות.
הכנת הרוטב:
לקצוץ את מלפפון החמוץ והבצל…ורצועות הגמבה …להוסיף את שאר החומרים…
לאחר אפיית החציל…לסדר בכלי…לפזר מעל את הרוטב.
*** הכמויות לפי בחירתכם.
בהצלחה!