עוגת תפוחים ואגוזים מושלמת וקלה
מירב
המרכיבים –
4 תפוחים חתוכים לקוביות
2 כפות סוכר חום
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
כף קינמון
רבע כוס צימוקים
4 ביצים
כחצי כוס אגוזים קצוצים
ההכנה –
חקירת התפוחים החתוכים להוסיף 2 כפות סוכר חום ולערבב
להוסיף לקערה 3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
לטרוף 4 ביצים בקערה ולשפוך מעל התפוחים
כף קינמון
לערבב היטב
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת לתבנית.
לפזר מעל אגוזים קצוצים
ולתנור 180 מעלות 40 דקות
2 תגובות
מקלפים את התפוחי עץ?
כן