תפוזים קוקוס ופודינג וניל
וואוו כל ביס להתענג
היא רכה ועסיסית
אל תוותרו עליה
עוגת קוקוס פשוטה וממכרת / רונית פרץ
המרכיבים-
4 ביצים
חבילת פודינג ווניל
חצי כוס קוקוס
כוס וחצי קמח תופח/פסח
כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט
ההכנה –
להקציף ביצים שלמות וסוכר במהירות גבוהה
להנמיך
ולהוסיף את הנוזלים והיבשים בהדרגה לתערובת חלקה.
להעביר לתבנית עגולה או מרובעת .ולאפות ב170 מעלות בערך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
בינתיים לחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים להרתיח להנמיך ולהוסיף כפית דבש
לשפוך על עוגה חמה
באהבה רונית פרץ
6 תגובות
חג שמח! כמה זמן אפייה?
40 דקות או יותר תלוי בתנור
למה לא לכתוב חום תנור ואיזה כוס מידות
כוס מידה אם לא כתוב תמיד אוניברסלי
כמה זמן להקציף?
3 דקות