עוגות שמרים עם הסודות של אמא

Libat yashar

כמה שזה מוצלח וטעים

עוגת שמרים עם מלא נוטלה 😋

הבצק פרווה אפשר כל מילוי אחר

גם ממרחים פרווה

המרכיבים

קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
2 סוכר וניל
כוס שמן
2 ביצים
1/2 1כוסות מים

הכל לפי חד פעמי חם או כוס מדידה

ההכנה

לשים את היבשים לערבב, להוסיף את שאר החומרים ללוש במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד. בערך 10 דקות .
הבצק מאוד רך נוח לעבודה.

להתפיח שעה וחצי
להכפלת נפח .

לחלק ל 4 ולרדד כל חלק למרוח נוטלה או כל ממרח אחר לגלגל לרולדה ולחתוך ולסובב כמו בורג.

להתפיח בתבנית עוד חצי שעה בערך
למרוח ביצה.

להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש
175 מעלות טורבו ,מדף שני מלמטה

אפייה 40 דקות.

בזמן האפייה,מכינים על  מי סוכר

חצי כוס סוכר,מיץ לימון כמה טיפות, עם רבע כוס מים,לבשל יחד ולאחר
שמסמיך להוריד מהאש.

שהעוגה יוצאת להבריש במי סוכר.

 

בהצלחה❤

ממרח קקאו בייתי פרווה –

לערבב חצי כוס קקאו

עם כוס סוכר

כף קינמון

ולהוסיף שמן או חמאה מומסת עד שהופך למשחה שאפשר למרוח .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *