טוב טוב תקשיבו מכירים את העוגת גבינה
זאת שמגישים בבוקר בבתי מלון?
יצאה מושלמתת
וכמה שזה קל
לא צריך מיקסר,לא להפריד ביצים
רק מטרפה וקערה ויש לכם עוגת גבינה
מושלמתת
כל אחד יכול בהצלחה
*
•לאפות 150 מעלות
אפשר לפתוח את התנור בזמן האפייה
•קמח רגיל לא תופח
•לא צריך מיקסר
•לאפות בתבנית מלבנית (אם חדפ לא הגדולה ) 20/30
•העוגה לא גבוהה אין פה הפרדת ביצים עולה באפייה וחוזרת לגובה המקורי שלה
•אפייה רגילה לא טורבו
•אפשר לאכול את העוגה גם קרה וגם חמה
•לקרר בתנור אחכ בטמפ החדר
•אני שמתי רק אבקת סוכר
עוגת גבינה בית מלון מאת אודליה כהן
לחמם תנור ל150 מעלות
המרכיבים-
5 ביצים שלמות
1 וחצי כוס סוכר
1 סוכר וניל
500 גר גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה 15%- 27%
(לא ממש משנה )
2 כפות גדושות קורנפלור
2 כפות גדושות קמח
2 כפות אינסטנט וניל
חצי כפית מיץ לימון
אופן ההכנה –
לערבב את כל המצרכים לפי הסדר בקערה עם מטרפה ( אין צורך במיקסר) עד לקבלת תערובת חלקה
לשפוך לתבנית מלבנית משומנת היטב( עדיף
בספריי שמן) בתחתית התנור תבנית עם מים ,
לאפות את העוגה על המסילה השנייה מלמטה.
כשעה ו20 דק
העוגה צריכה להישאר בהירה
וקצת רכה באמצע היא תתייצב בזמן שתתקרר .
להשאיר את העוגה בתנור למשך שעה כאשר התנור כבוי .
וזהווווו יותר קל מזה אין
בהצלחה