הוא סלט שמקפיץ כל ארוחה ומשביח אותה .
החריף וטעים שקל להכין
סלט הפילפלים של אמא
מאת – אביבה ג'רופי
המרכיבים-
5-6 פלפלים בכל מיני צבעים
2 פלפלים חריפים
שום קצוץ
מלח
לימון
שמן מעט
ההכנה –
אני לוקחת פלפלים בצבעים מניחה בתבנית
ומכניסה לגריל. הופכת את הפלפלים כמה פעמים עד שנצלים היטב.
כשזה מוכן מוציאה לתוך קערית ועוטפת עם שקית ניילון עד שיתקרר היטב,
.
הקליפה יוצאת בקלות.
לאחר הקילוף חותכת לרצועות.מוסיפה מלח,מעט,לימון,וכף שמן,חותכת גם שום קצוץ דק דק לערבב ולמקרר.
משדרג כל ארוחה .
3 תגובות
כל העולם עושה את זה אביבה 🙂
הכי טעים
משביח