מקלובה פרגיות

איזה סיר מעל ףף

מקלובה

מאת – עינם גנדר

המרכיבים-

חצי קילו פרגיות חתוכות

 

בצל פרוס

3 שיני שום פרוס

3 תפוחי אדמה

אפשר להוסיף ירקות

כמו חציל פרוס

כרובית

רבע כוס אטריות דקות

גזרים פרוס דק

2 כוסות אורז

 

ההכנה –

פרגיות לתבל עם מלח פלפל, בהרט לערבב עם בצל ושום
לטגן פרוסות דקות של תפוחי אדמה ממולחות
לטגן גזר  וגם ירקות להוציא לצד

לטגן פרגיות עם הבצל והשום. להוציא  לצד

 

לטגן אטריות דקות עם אורז שטוף ויבש, להוסיף מלח ואת הגזר ותבלינים.
לסדר שכבה תפוחי אדמה ,שכבה של הפרגיות, מעליו תפוחי האדמה ומעליהם האורז עם הגזר וירקות

להוסיף מים פי 2 מהאורז

על אש נמוכה כ 40 דקות עד שכל המים נספגים.
להפוך על צלחת שטוחה בזהירות ובתאבון ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *