קציצות עוף עם בטטה
מאת – נופר כהן סוסנה
המרכיבים –
עיסה לקציצות:
חצי קילו חזה עוף/בקר
ביצה
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח, פלפל, מרק עוף,
פפריקה,
פילדלפיה, בהרט,
כורכום
3 פרוסות לחם פרוס רטוב
קצת שמן
פטרוזיליה, כוסברה, שמיר
והעלים של הכרפס.
לרוטב:
2 בצלים קצוצים
3 שיני שום
עגבניה מגורדת
בטטה פרוסה או תפוחי אדמה
חבילה קטנה של רסק
מלח, פלפל, בהרט, פפריקה, פילדלפיה,
כף מרק פטריות
מים לא הרבה!!
ההכנה–
קציצות – מכינים תערובת מכל המרכיבים,
הרוטב בסיר רחב מטגנים בצל ושום מוסיפים שאר המרכיבים
להכין את הקציצות ולהכניס פנימה
לחכות שהם יהיו טיפה מוכנות כי הבטטה מתבשלת מהר שלא תתפרק
מניחים את הבטטה ונותנים בישול על אש קטנה
לקראת הסוף קוצצים כרפס ומפזרים מעל
בתאבון ובהצלחה!
נופר כהן סוסנה