המרכיבים- :
חצי קילו חזה עוף טחון
צרור פטרוזיליה
בצל בינוני מגורד דק
תפוח אדמה קטן מגורד דק
מלח .
פלפל.
חצי כפית ראס אל חנות/בהרט
קצת פפריקה
קצת כורכום
כפית שמן מעל התבלינים
*בלי ביצה ובלי פירורי לחם !!! זאת לא טעות !
לרוטב –
כף גדושה פפריקה
4 שיני שום כתושות
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
רבע כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
ההכנה –
מכינים את הרוטב אדום לקציצות –
שמים בסיר:
2 כפות שמן קנולה
כף גדושה פפריקה
4 שיני שום
רבע כפית פלפל שחור
כפית מרק עוף
רבע כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
בערך כוס מים להרתיח כמה דקות
לערבב תערובת קציצות , הכל ובסוף להוסיף רבע כוס מים מהברז ולערבב היטב!
העיסה יוצאת ממש רכה ונדבקת לידיים .זה בסדר וזה מבטיח קציצות רכות מושלמות !
להרטיב מעט את הידיים במים .לגלגל ולזרוק לרוטב האדום