בא לי בול בזמן – לחם שום מטורף

מי'ה מזרחי ביטון

לחם שום מטריף והוא  תמיד מוצלח

מאת – מי'ה מזרחי ביטון
המרכיבים
3.5 כוס קמח- חצי קילו
כף שמרים יבש
3 כפות סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן זית
כוס מים פושרים
למילוי:
5 שיני שום

המון פטרוזילה

1/4 עד חצי כוס שמן זית

מלח

 

ההכנה

רוטב שום – טוחנים שום ופטרוזילה עם שמן  במעבד להוסיף מלח ולערבב ביחד
הכנת הבצק :
לשים בקערת מיקסר וו לישה, קמח ,שמרים, סוכר לתת עירבוב קטן
להוסיף מים שמן זית ומלח ללוש,12 דקות
לתת התפחה של שעה

לאחר מכן לחלק את הבצק ל 4 כדורים
כל כדור לפתוח לאורך למלבן,

לשים בחלק העליון מהמלית בשלב הזה ניתן להוסיף מוצרלה וגבינה צהובה ואפשר גם לוותר
לעשות בקצה השני רצועות ואז  ולגלגל לרולדה כשהרצועות כלפי מעלה.
להניח בתבנית עם נייר אפייה אחד ליד השני
למרוח מהמילוי שנישאר מעל הרולדות
לתת התפחה של עוד כחצי שעה.

להכניס לתנור ל25 דקות 180 מעלות או עד שמזהיב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *