מתכון למאפינס תמרים ואגוזים
עוגה מאוד רכה ועסיסית
2 דקות בלי מיקסר ולתנור
מתכון באהבה מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים-
3 ביצים L
1כוס סוכר
1 כוס שמן
1סוכר וניל
3/4 מיכל ממרח תמרים
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה.
1כפית קינמון
2 וחצי כוסות קמח
כוס תה
אגוזים לפיזור
ההכנה –
לערבב הכל יחיד היטב לפי הסדר מלבד התה.
למלא כוס במים רותחים לשים תיון לחצי דקה.
לשפוך לתערובת העוגה לערבב היטב.
להוסיף עוד רבע כוס מים רותחים.
***אני אפיתי במאפינס משומנות.
או לשמן 2 אינגלישקייק גדולות או 3 קטנות יותר.
לשפוך את התערובת ולאפות ב 170מעלות.
אחרי 5 דקות אפיה לפתוח להוציא מעט את העוגה ולפזר אגוזי מלך מלמעלה.
כך הם לא שוקעים.
לאפות כ 35 דקות.
**!כוס מדידה חד פעמית חמה***
***לשמור בכלי אטום כך היא נשמרת רכה***
בהצלחה חני