המתכון מאת – איילה מרציאנו
- כוס מידה אוניברסלי – שתייה חמה
המרכיבים-
כוס ו- 3/4 קמח תופח
כוס סוכר
4 ביצים
כוס שמן
קורט מלח
3/4 כוס מיץ תפוחים -או תפוזים
2 תפוחים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
מעורבבים עם 3 כפות סוכר
וכפית קינמון
ההכנה –
טורפים ביצים וסוכר .
מוסיפים בהדרגה את כל שאר המרכיבים בלי התפוחים – ולבסוף קמח.
מערבבים טוב ומעבירים לתבנית 24-26 משומנת או 2 אינגליש.
מפזרים את תערובת התפוחים למעלה.
אופים בתנור 170 מעלות 50 דקות או עד שיציבה.
מתכון לעוגת תפוחים בחושה וקלה שלא מפסיקים ליישר אותה