קובה לפסח
מתכון מאת
עדינה הללי
וכך מכינים קובה כשרה לפסח
המרכיבים –
כוס אורז טחון/ קמח אורז יש לקנות
כוס קמח מצה
חצי כוס שמן
מים לפי צורך
למילוי –
2 בצל מטוגן
חצי קילו בשר טחון
מלח פלפל שחור
בהרט
ההכנה –
מערבבים מרכיבי הקובה ומוסיפים מים בהדרגה עד שנעשה בצק נוח למילוי.
ללוש טוב טוב מנוחה חצי שעה
המילוי –
הרבה בצל לטגן
שמזהיב במחבת , להוסיף את הבשר ולטגן ולהוסיף תבלינים מלח,פלפל.
לקחת חתיכה מהבצק לשטח .
למלא המילוי בשר לסגור לקובה.
ככה להכין את כולם.
ואז לטגן בשמן עמוק
בהצלחה
אין על קובה של פסח
2 תגובות
ולמי שלא אוכל אורז…אנו אשכנזים מסורתיים
קמח מצה