הפינוק שלנו בפסח – עוגת קרמבו אגוזים

אורנית עובד רומם
עוגת קרמבו אגוזים
פינוק לפסח
מאת – אורנית עובד רומם
המרכיבים-
6 ביצים להפריד
1/2 כוס סוכר
2 ס. וניל
.100 גר' שוקולד מריר
3 כפות שמן\אינסטנט פודינג שוקולד
3/4 כוס אגוזים קצוצים
להכין חצי כוס מים רותחים עם כפית נס קפה
קרם-
2 אריזות שמנת מתוקה
2 אינסטנט וניל
2 כוסות חלב
לקישוט שוקולד מגורד
ההכנה –
בקערה להמיס  שוקולד מריר עם 3 כפות שמן במיקרו לערבב טוב
להקציף היטב חלבונים ,סוכר וסוכר וניל ביחד עד לקבלת קצף יציב.
להוריד מהירות ולהוסיף 6 חלמונים אחד אחד עם עוד וניל.
 להוסיף שוקולד מומס לתערובת הביצים.
להוסיף גם אינסטנט פודינג שוקולד ו-  3/4 כוס אגוזים קצוצים
להעביר לתבנית משומנת ומרופדת בנייר בתחתית 26 לאפות ב 170 מע' כ 40 דקות.
כשהעוגה חמה להרטיב אותה עם  נס קפה חם. ולתת לה להתקרר.
ציפוי:
2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 2 כוסות חלב להקציף ולמרוח על העוגה.
קישוט שוקולד מריר מקולף עם קולפן .
ולהכניס למקרר לכמה שעות טובות.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *