חזה עוף על הפלנצ'ה
זה מצויין גם לדיאטה
גם בפסח בכל מצב אני אוהבת חזה עף מתובל על הפלנצ'ה
קבלו מתכון שמשתפת מורן
מאת – מורן תורג'מן
"המטבח של מורן תורג'מן"
המרכיבים-
4 בצלים
10 יחידות חזה עוף פרוס(קילו)
מרינדה –
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
כפית פפריקה
כפית פפריקה מעושנת
מעט כורכום
תבלין פרגיות לפי אעם
ההכנה –
לערבב את מרכיבים המרינדה.
לעסות טוב טוב את נתחי חזה העוף.
לפרוס צל לפרוסות .
לצרוב את חזה העוף היטב משני הצדדים .
להוסיף בצל ולטגן יחד עד להשחמה.
להגיש לשולחן עם פיתות חמוצים סלטים .
זה מעולה .