עוגת שוקולד הכי טעימה שהכנתי!
עוגת שוקולד נדירה ממש!!
מאת – שרית טייב סמדר
המרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס חלב
כפית תמצית וניל
קורט מלח
כוס וחצי קמח
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
1 אבקת אפיה
ציפוי העוגה:
חצי שמנת מתוקה
125 גרם שוקולד מריר
ההכנה-
לחמם תנור ל160 מעלות טורבו
מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר לתערובת תפוחה.
לאחר מכן מוסיפים את השמן החלב את התמצית וניל מלח,
את הקקאו שוקולית הקמח ואבקת אפייה לנפות ביחד
ולהכניס לתערובת בזהירות עד שהכל מתאחד נוצרות בועות קטנות בתערובת.
להעביר את תערובת לתבנית מלבנית בינונית .
שהעוגה בתנור ממיסים במיקרוגל את השמנת והשוקולד .
מוציאים את העוגה מהתנור ברגע שעל הקיסם יש פרורים לחים, בערך חצי שעה.
שהעוגה מוכנה ישר שמוציאים אותה מהתנור חותכים אותה לריבועים שופכים את הציפוי על העוגה.