לא קונים יותר במאפיה – בורקס תפוחי אדמה

Ifat bitton

בורקס תפוחי אדמה בייתי

תמונה – יפעת ביטון

 

המרכיבים

חצי קילו בצק עלים

4 תפוחי אדמה מבושלים

בצל קצוץ

ביצה

מלח

פלפל שחור

כפית מרק עוף/בצל  – לא חובה

ההכנה

נרסק לפירה את תפוחי האדמה

נטגן בצל להזהבה

נערבב יחד תפוחי אדמה עם ביצה בצל ותבלינים.

נפתח הבצק

נחתוך למלבנים נשים שורה מילוי בקצה ונסגור

בצק מעל.

נחתוך לריבועים

נמרח בביצה ונעטר בשומשום.

אפייה 180 עד שמזהיב 30-40 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *