עוגיות פאד'ג שוקולד, אמא'לה איזה נדירות
מאת – אורטל מושיקה
המרכיבים-
200 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
50 גר' חמאה ( לפרווה מחמאה)
חצי כוס סוכר
כפית ת.וניל
2 ביצים
קורט מלח
שלושת רבעי כוס קמח
2 כפיות קקאו
כפית א.אפייה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
עוגיות פאד'ג וואוו נימוחות ונדירות .
ההכנה –
נמיס את השוקולד והחמאה במיקרו .נוסיף את התמצית וניל ומלח
את הביצים נקציף מעט עם הסוכר ידני ,
נוסיף את תערובת הביצים לשוקולד ונוסיף את הקמח ,א. אפייה וקקאו ,
נערבב לתערובת אחידה ,
נוסיף את אגוזי המלך נערבב ,
נקרר את התערובת כחצי שעה במקרר על מנת שהיא תתייצב.
נחמם תנור על 170 מעלות , עם שתי כפיות או עם כפית גלידה נסדר כדורים כ 2 ס" מ במרווחים גדולים
בתבנית עם נייר אפייה ( יוצא 2 תבניות )
נאפה 10 דקות עד שהעוגיות נסדקות מעט למעלה ,
שימו !! לא לייבש אותם !!
לא לגעת בעוגיות עד שמתקררות לגמריי.
בתיאבון ובהצלחה ,
אורטל