זו עוגת שקדים עם הטעם המושלם
גבוהה ורכה
מאת – מירה שאול
המרכיבים-
6 ביצים להפריד
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס שמן
מעט תמצית שקדים לפי טעם
רבע כוס מיץ תפוזים סחוט
כוס ורבע קמח מנופה
200 גר' – 2 כוסות שקדים טחונים
שקית אפיה
ההכנה –
להקציף חלבונים עם סוכר עד לקצף חזק.
להוסיף בהדרגה את כל שאחר המרכיבים.
להעביר לתבנית סיר פלא או 26 עם חור .
לאפות ב 170 מעלות
45 דקות בערך
לציפוי –
200 גר' אבקת סוכר להמיס עם מעט מים חמים ומעט ת.שקדים
לשפוך על. עןגה כשהיא קרה
לפזר שקדים מולבנים
בהצלחה
2 תגובות
ערב טוב האם ניתן לעשות עם קמח ללא גלוטן אם כן, איזה? תודה וערב שקטט
קמח יעודי בסופר