צ'יבורקי – מאפה ממולא בשר

צ'יבורקי ממולא בשר- חני קונאשוילי
צ'בוריקי בשר

700 גרם קמח
6כפות שמן
כפית וחצי מלח
כפית וודקה(לא חובה)
עד 4 כוסות מים רותחים.
לשים הכל בקערת מיקסר לשים 3 כוסות מים להתחיל לערבל.
לראות אם יבש מידי להתחיל להוסיף עוד מים.
הבצק לא צריך להיות דביק בכלל.
ללוש 10 דקות במיקסר.
להוריד על השיש ללוש עוד 5
דקות בידיים.
להניח בצד לחצי שעה.
לחלק ל18-20 כדורים שווים.
לעגל יפה.
לרדד לעיגול
אין צורך לרדד עם קמח הבצק לא דביק.
לשים כף מהמילוי בחצי מהבצק לכסות כך שיווצר חצי עיגול .
להדק היטב את הקצוות לחתוך עם גלגלת פיצה.
למילוי:
700 גרם בשר בקר/הודו אדום
1בצל גדול מגורר
מעט כוסברה קצוצה
מלח.פלפל שחור גרוס. כוסברה יבשה טחונה.
מי שואהב חריף אפשר מעל סודניא.
לערבב לשים במקרר לשעה.
***ממליצה לעשות את הכל ורק אז להתחיל לטגן****
**כוס מדידה חד פעמי חם**
בהצלחה חני♥️♥️♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *