בואיקוס כמו של סבתא

בואיקוס לחמניות גבינה קטנות וממכרות –

ניחוחות מהמטבח של קתי

מתכונים ל-  שבועות

כל הכיף בלחמניות הנהדרות הללו הוא שאפשר להכין אותן גם משאריות הגבינות שיש לכם במקרר.
אין לכם יוגורט ושמנת חמוצה? תחליפו בקופסא של גבינה לבנה /קוטג'.
אין לכם קשקבל? שימו גבינה צהובה במקום.
אין חמאה? גם שמן הולך מצוין עם הלחמניות.
בא לכם לשדרג? אפשר להוסיף לתערובת גבינה בולגרית/ פטה מגורדת.
בקיצור, תתפרעו .
מבטיחה שיצא טעים בכל מצב.
תהנו.

מצרכים למתכון-
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 ביצה גודל L
100 גרם חמאה מומסת/או 1/2 כוס שמן
200 מ"ל שמנת חמוצה
1 כפית שטוחה מלח
200 מ"ל יוגורט בטעם טבעי
200 גרם גבינה קשה מגורדת (צהובה/קשקבל/ אמנטל וכו' )
לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום/ קצח

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפיה והמלח.
מוסיפים פנימה את הגבינות והביצה.
מוסיפים פנימה את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מניחים את בתבנית שקעים או סיליקון משומנת .
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום קצח.
אופים בחום של 180 מעלות, עד להזהבה יפה. בערך 20 דקות. טעים גם חם וגם בטמפרטורת החדר. בתיאבון

בואיקוס לחמניות גבינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *