מתכוננים לחנוכה – לביבות מדהימות של תפוחי אדמה זוקיני ובטטה

עמית קריספין
חנוכה כבר מגיע והנה מתכון מושלם של עמית קריספין המוכשרת
לביבות תפו"א זוקיני ובטטה
?
המתכון הסודי של עמית –
המרכיבים-
בצל גדול
3 תפוחי אדמה
2 בטטות קטנות
2 זוקיני/קישוא
2 ביצים
כפית מלח
פלפל שחור
חצי כוס קמח
ההכנה –
בקערת מעבד מזון
טוחנים גס 1 בצל גדול
מחליפים סכין לפומפיה דקה,
ומגרדים
3 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
2 בטטות קטנות או 1 בינונית
2 זוקיני
סוחטים היטב את כל הנוזלים מהתערובת.
מוסיפים יחד לירקות בקערה גדולה:
2 ביצים שלמות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
וחצי כוס קמח לבן
מערבבים היטב ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים
(למי שמעדיף אפשר לאפות בתנור)
טיפ לסיום : לתת ללביבות להתקרר היטב אם רוצים לאחסן
למרות שבטח לא יישאר פירור!!!?
בתאבון עמית קריספין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *