קעקת של העירקים במיוחד לשבועות

 

מתכון של גיטה סלע

 

 

קילו קמח מנופה

כוס שמן

3/4 כוס סוכר

2 כפות שמרים יבשים

1 כף מלח

2 כפות חוויאג' לאפייה של העירקים

2 ביצים

כוס וחצי עד 2 כוסות מים

אופן ההכנה –

להכניס לקערת המיקסר את הקמח והשמרים.

להוסיף את שאר המצרכים ואת המים בהדרגה.

ללוש עם המיקסר 10 דקות

לתת לבצק לתפוח שעה וחצי.

אפשר במקרר. ליצור צורות של כעך ולהניח על תבנית עם נייר אפייה

מתפיחים עוד חצי שעה . מערבבים ביצה עם כף מים וכף סוכר ומורחים בעדינות

מכניסים לתנור מחומם מראש ל – 200 מעלות עד שמזהיב.

בהצלחה

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *