עוגה חלבה ושוקולד – דפנה סהר
מצרכים
4 ביצים
2 מיכלים שמנת מתוקה 500 מ"ל
כוס וחצי סוכר
שקית סוכר וניל
1/2 כפית מלח
2 כוסות קמח תופח או קמח עם אבקת אפייה
הכנה-
מחממים את התנור 170 מעלות
טורפים בקערה ביצים וסוכר יחד עם השמנת,וניל ומלח במשך 2 דקות
מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה חלקה ודלילה יחסית.
מחלקים ל- 2 קערות
לקערה 1 מוסיפים 1/2 כוס חלבה מפוררת
מחממים 100 גר' שוקולד מריר עם 4 כפות חלב מצננים ומוסיפים לקערה 2
תבנית עגולה 24-26 משומנת
שופכים את בלילת החלבה ומעליה את בלילת השוקולד – לא מערבבים וככה אופים 40-50 דקות