עוגה בחושה חלבה ושוקולד

עוגה חלבה ושוקולד – דפנה סהר

 

מצרכים

4 ביצים

2 מיכלים שמנת מתוקה 500 מ"ל

כוס וחצי סוכר

שקית סוכר וניל

1/2 כפית מלח

2 כוסות קמח תופח או קמח עם אבקת אפייה

הכנה-

מחממים את התנור 170 מעלות

טורפים בקערה ביצים וסוכר יחד עם השמנת,וניל ומלח במשך 2 דקות

מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה חלקה ודלילה יחסית.

מחלקים ל- 2 קערות

לקערה 1 מוסיפים 1/2 כוס חלבה מפוררת

מחממים 100 גר' שוקולד מריר עם 4 כפות חלב מצננים ומוסיפים לקערה 2

תבנית עגולה 24-26 משומנת

שופכים את בלילת החלבה ומעליה את בלילת השוקולד – לא מערבבים וככה אופים 40-50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *