מרק חומוס בתוספת אטריות ופטריות

מרק חומוס פטריות ואטריות – עינבל כהן

 

מצרכים –

גרגירי חומוס מבושלים או קפואים (אפשר קופסת שימורים)

בצל

כורכום

שום

כמון

חופן אטריות נודלס

אריזת פטריות

מעט כוסברה

הכנה –

לטגן בצל( חתכתי לרצועות), להוסיף כורכום, לערבב היטב ולבשל כ-2 דקות,
לסנן את גרגירי החומוס, לשטוף היטב ולהוסיף לבצל, לערבב היטב.
להוסיף מים רותחים כ3 סנטימטר מעל הגרגירים.
לתבל במלח, שום גבישי וכמון.
ברגע שמגיע לרתיחה, להוריד את האש ולבשל עוד 30 דקות.
כשנותר 10 דקות לבישול, להוסיף אטריות נודלס, פרוסות פטריות וכוסברה.
האטריות חתכתי לחצי, שיהיה נוח לאכול.
לערבב היטב, לאחר 10 דקות לכבות.
יוצא מושלםםם
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *