עוגת גבינה ללא הקצפה – דבורה אלקובי
מרכיבים-
לתחתית
שרוול פתי בר 250 גרם
100 גרם חמאה
תערובת הגבינה-
1 גביע גבינה 500 גרם
2 גביעי שמנת חמוצה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר( ח,פ שתייה קרה)
לימון מגורד
3 כפות קונפלור
4 בצים שלמות
ההכנה-
תחתית לפורר פתי בר להמיס חמאה להוסיף לפתי בר לערבב
להעביר לתבנית 24 להדק את הפרורים
בקערה לערבב את
הגבינה ושאר המרכבים
לערבב ידני טוב טוב ללא גושים
לצקת על הפירורים
לאפות 170 לא בטורבו
בגמר האפייה לקרר מעט ולפזר מעל
פתי בר פרורים עם כף סירופ מייפל