חיתוכיות ריבה בשכבות

חיתוכיות ריבה  בשכבות – באדיבות שרונה זאבי 
עוגיות אהובות בגרסה נהדרת בשכבות .
טעים ונעים לצד כוס קפה .
( מתכון של קרין גורן בשינוי קטן שלי )
מרכיבים-
5 כוסות קמח
כוס קורנפלור
שקית אבקת אפייה
חצי כוס אבקת סוכר
כוס שמן
200 גרם חמאה/מרגרינה/נטורינה
למילוי ריבה :
2 כוסות ריבה איזה שאוהבים , 2 כפות ברנדי , כפית תמצית ווניל , כפית קינמון , כף קקאו
מכינים תבנית מרובעת גדולה מרופדת בנייר אפייה

חיתוכיות ריבה בשכבות- איך תכינו ?

ההכנה –
הכנת הבצק –
במיקסר עם וו גיטרה ללוש עד לקבלת תערובת פירורית ,
להוסיף כוס מים וללוש רק עד קבלת בצק ,
לאחד הכל ולשים לשעתיים במקרר , לחלק ל 5 חתיכות ,
לרדד כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי דק, אפשר להניח על תבנית התנור
לסדר 5 שכבות של בצק שבין כל שכבה מרוח ריבה , בחלק העליון שיהיה בצק .
למילוי ריבה :
2 כוסות ריבה איזה שאוהבים , 2 כפות ברנדי , כפית תמצית ווניל , כפית קינמון , כף קקאו ,
לחמם במיקרו כדקה עד שהריבה מתרככת ולערבב היטב .
להכניס לאפייה 180 מעלות למשך כשעה .
אוהבים מתכוני עוגיות ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *