עוגת בסבוסה מטריפה

אסתר סמרנו
עוגת בסבוסה טעימה וקלה להכנה –אסתר סמרנו 
העוגה ללא ביצים במקור עם יוגורט
במידה ורוצים אפשר להוסיף 2 ביצים למתכון

מרכיבים- *כוס מדידה 240 מ"ל

2 כוסות סולת
1 כוס סוכר
3/4 כוס קוקוס
1/2 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
גרידה מתפוז
100 גרם חמאה/מחמאה
1 כוס חלב / או כוס יוגורט/שמנת פרווה/
2 טיפות תמצית שקדים ומעט וניל נוזלי
לסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר 2 כפות לימון ו2 כפות מיי זהר
לבשל בסיר עד שמסמיך והופך לסירופ.

ההכנה-

לערבב את כל המרכיבים היבשים ולהניח בצד.
להמיס את החמאה טיפה במיקרו, להוסיף את החלב
להוסיף את הטיפות וניל ושקדים ולערבב עם היבש לשמן את תבנית מעט חמאה לשפוך לתבנית לסמן את פסי החיתוך ולהוסיף שקד.
לאפות כ- חצי שעה או 40 דקות 180 מעלות
לשפוך את הסירופ חם על העוגה חמה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *