מתכון לסברינות ללא גלוטן – כשר לפסח

שמחה אלגלי
ללא גלוטן
סברינות ללא גלוטן
שמחה אלגלי
הסברינות מעולות להכנה לרגישים לגלוטן וגם לפסח
המרכיבים –
5 ביצים
כוס סוכר
רבע כוס שמן
כוס ו- 3/4 קמח ללא גלוטן (קמח תמי או אחר) אפשר קמח רגיל
אבקת אפייה
לקישוט-
אריזה שמנת לקצפת
דובדבנים מסוכרים
ההכנה –
להקציף חלבונים
להוסיף כוס סוכר
להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים,
רבע כוס שמן
כוס ו – 3/4 כוס קמח – שמתי קמח תופח של תמי
מי שרוצה שתשים קמח רגיל תופח או רגיל עם 1 אבקת אפיה.
מעבירים לתבניות מיוחדות לסברינות אם אין אפשר בתבנית של מאפינס.
להכניס לאפייה לתנור 180 שחומם מראש- אפיה של חצי שעה בערך.
לאחר שמתקרר – מכינים סירופ.
על כל סברינה מוכנה מזלפים 4 כפות סירופ
סירופ פושר
הכנת הסירופ-
כוס סוכר
2 כוסות מים
לבשל על האש עד שמסמיך
לכבות
להוריד להוסיף
2 כפות ריבת תות
(ללא חייב)
3 כפות תמצית רום.
אחרי שהסברינות רטובות מהסירופ מקשטים.
אחר מזלפים קצפת.
אני הקצפתי קצפת צמחית- אפשר חלבית בתוספת 2 כפות אינסטנט פודינג.
עם 2 כפות אבקת סוכר .
דובדבן מעל
חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *