לחמניות מדהימות לפסח – לא תאמינו שהן כשרות לפסח וגם ללא גלוטן

צילום רונית פרץ

לחמניות מדהימות לפסח – לא תאמינו שהן כשרות לפסח וגם ללא גלוטן

לחמניות פסח/רונית פרץ

המרכיבים
שקית תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח – יש בכל הסופרים
חצי כוס שמן
כוס מים
כף סוכר קורט מלח
2 ביצים
ההכנה-
שמים בקערת המיקסר את תערובת הקמח מוסיפים סוכר, שמן, מים ביצים ומלח ולשים כמה דקות
עד שהבצק גמיש ורך למגע .
מוציאים ואוספים לכדור בעזרת ידיים משומנות .
מניחים בקערה עם ניילון נצמד לשעה מנוחה .
יוצרים כדורים כ- 10 על תבנית עם נייר אפייה .
אם רוצים יותר מכפילים כמויות .
נותנים מנוחה חצי שעה ,מצפים בחלמון ביצה מפזרים שומשום.
אופים בתנור מחומם מראש על 170 מעלות
להקפיד לא לאפות יתר על המידה , אחרת הן מתייבשות רקעד שהלחמניות מזהיבות
חג שמח מרונית פרץ

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *