לחמניות מדהימות לפסח – לא תאמינו שהן כשרות לפסח וגם ללא גלוטן
לחמניות פסח/רונית פרץ
המרכיבים –
שקית תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח – יש בכל הסופרים
חצי כוס שמן
כוס מים
כף סוכר קורט מלח
2 ביצים
ההכנה-
שמים בקערת המיקסר את תערובת הקמח מוסיפים סוכר, שמן, מים ביצים ומלח ולשים כמה דקות
עד שהבצק גמיש ורך למגע .
מוציאים ואוספים לכדור בעזרת ידיים משומנות .
מניחים בקערה עם ניילון נצמד לשעה מנוחה .
יוצרים כדורים כ- 10 על תבנית עם נייר אפייה .
אם רוצים יותר מכפילים כמויות .
נותנים מנוחה חצי שעה ,מצפים בחלמון ביצה מפזרים שומשום.
אופים בתנור מחומם מראש על 170 מעלות
להקפיד לא לאפות יתר על המידה , אחרת הן מתייבשות רקעד שהלחמניות מזהיבות
חג שמח מרונית פרץ
4 תגובות
נראה מרשים ןמדהים
תודה רבה על משלוח צילום של תערובת מאפים לפסח.
אחלה !
מאמר מעולה! אהבתי את סגנון הכתיבה.
המאמר חידש לי המון.
תודה רבה, נועם כהן, דלתות.