בורקס מצות

צילום גלית בר

 

המנה המנצחת בפסח – גלית בר
בורקס מצות עם בשר?מי אוהב?!
איך מכינים בורקס מצות –
המילוי מטוגן (בשר טחון)
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול
1-2 שיני שום
תבלינים : מלח פלפל פפריקה כמון
כפית פלפל צ'ומה /אריסה
כפית בהרט
מצות
3 ביצים
מלח פלפל
ההכנה –
המילית- לטגן בצל ושום ולהוסיף בשר ותבלינים כמה דקות עד שהבשר מטגן היטב מהצדדים.
לקחת מצות שלמות להרטיב אותם במים ולהשאיר אותם חצי שעה מעל מגבת לחה .
אחרי חצי שעה לחתוך כל מצה לחצי
לשים מילוי ולסגור .
לקחת 3 ביצים לטרוף עם תבלינים
לקחת כל ריבוע של מצה עם התערובת להניח בביצה שיתפוס ולטגן בשמן רדוד .
שאני מגישה אני מכינה רוטב פטריות או רוטב פלפלים עם כוסברה
מחממים את הבורקסים בתנור לפני הגשה.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *