קובה לפסח

קובה כשר לפסח .מאת – אתי יצחק בסלו
מרכיבים-
למלית –
קילו בשר טחון.
4-5 בצלים גדולים .
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כף בהרט (לא חייב)
לבצק של הקובה –
שקית קמח מצה .
3 כוסות מים
3 תפו"א מבושלים ומרוסקים .
2 כפות פפריקה אדומה.
כף כמון .
כפית מלח

.ההכנה-

הכנת המלית –
לטגן בשמן את הבצלים להוסיף בשר ותבלינים עד לקבלת מילוי שחום ללא נוזלים .
הכנת הבצק – לשים בקערה את הקמח להוסיף כ 3 כוסות מים וללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק (מרקם של פלסטלינה),להוסיף תבלינים.
לקרוץ את הבצק לעיגולים של גודל ביצה קטנה ,
למלא את הבצק במילוי הבשר ולעצב אותם יפה לצורת ביצה .
לטגן בשמן עמוק ,
רצוי לא למלא את המחבת בקובה אלא לטגן כ 4-5 כל פעם על מנת שלא ייתפרקו בטיגון .
בתיאבון וחג שמח ? 

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *