מרק עם קובות במיוחד לפסח

חני ריצ'מונד
מרק קובה קניידלך מאת – חני ריצמונד
המרכיבים-
רבע קילו בשר טחון
בצל קצוץ
מלח פלפל שחור
מעט מרק עוף
מעט כמון
למעטפת-
כוס קמח מצה
ביצה
מלח ,פלפל שחור
טיפונת מרק עוף
מים לפי הצורך
מכינים מרק ירקות או מרק עוף רגיל
ההכנה-
לתערובת של הבשר-  לטגן בצל אח"כ להוסיף את הבשר לתבל מלח, פלפל, קצת מרק עוף , קצת כמון לערבב עד שהבשר נהיה לפירורים.
לתת לתערובת להתקרר.
מכינים את הבצק- לערבב כוס קמח מצה ביצה אחת מלח פלפל ממש טיפה מרק עוף ולהוסיף מים לפי הצורך שלא יהיה רך מדי ונוח לגילגול של קובות.
ולהתחיל לגלגל לקובה – למלא את הבצק במלית הבשר ולסגור היטב.
מכינים מרק ירקות רגיל אפשר גם עם עוף ,
לחתוך איזה ירקות שרוצים תפוח אדמה ,גזר,דלעת,קישוא,קצת כוסברה ופטרוזילה תבלינים מלח,פלפל,מרק עוף וכורכום.
שהמרק מוכן ורותח לזרוק את הקובה לתוך המרק ולבשל כמה דקות.
חג פסח כשר ושמח
מרק עם קובות במיוחד לפסח

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *