מרק עם קניידלך

אורית חדידה

מרק עם קניידלך

מתכון מאת- אורית חדידה

פסח
המרכיבים- 
לקניידלך
3. כוסות קמח מצה
1.כפית שטוחה מלח
1. כפית שטוחה מרק עוף
2. ביצים
4. כוסות מים רותחים
למרק:
1. בצל גדול
4. גבעולי סלרי
2. קישואים
2. תפו"א
4. גזרים
2. כפות מרק עוף
כף מלח
מעט כורכום
1/2. כפית פלפל לבן.
אופן הכנת המרק:
קוצצים את בצל ומטגנים עם מעט שמן עד לשקיפות.
מוסיפים מים חמים עד 3/4 מגובה הסיר מוסיפים את התבלינים מביאים לרתיחה.
קוצצים את כל הירקות כולל הסלרי לחתיכות קטנות. מבשלים את המרק כשעה .
כשהמרק מוכן מכינים את הקניידלך:
בקערה גדולה שמים את הקמח מצה, מוסיפים את התבלינים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים הרותחים.
מערבבים בעזרת כף ומחכים 5 דקות שיתקרר, מוסיפים את הביצים ומערבבים בעזרת הידיים.
מרטיבים מעט את הידיים במים ויוצרים כדורים בינוניים שמים במרק את הכדורים ובעדינות מערבבים, סוגרים את הסיר ומבשלים לפחות 20 דקות.
בהצלחה!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *