עוגת טורט אגוזים וקצפת

יוליה רזנבי
עוגת טורט אגוזים עם קצפת- מאת יוליה רזנבי 
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
כוס אגוזים טחונים
חצי כוס קמח תופח (לפסח תופח לפסח)
80 גר שוקולד מריר מגורד
כוס קוקוס
חצי כוס שמן
לקצפת:
שמנת מתוקה/צמחית
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב/צמחי
ההכנה-
להקציף לקצף יציב את החלבונים עם הסוכר
לערבב את שאר המצרכים חלמונים,שמן,קמח,קוקוס אגוזים ושוקולד
ולקפל לתוך הקצף בתנועות עטיפה
לשפוך את הבלילה לתבנית 24 משומנת .
אפייה בערך 40 דק 180 מעלות.
ניתן להרטיב את העוגה בסירופ לאחר שמצטננת- חצי כוס מים עם כף סוכר
להקציף את השמנת יחד עם האינסטנט והחלב –
למרוח את הקצפת ומעל העוגה לגרד 20 גר שוקולד מריר

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *