קציצות בשר היסטריות בבצל מקורמל

אילנית כרבי

קציצות בשר ברוטב – אילנית כרבי

המרכיבים-
לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון

2 בצלים

תפוח אדמה

פטרוזיליה

3 כפות פירורית

ביצה

ראס אל חנות

זנגוויל

ההכנה –

לתוך הבשר שמונח בקערה אני מגרדת 2 בצלים גדולים ותפוח אדמה בינוני, פטרוזליה, 3 כפות פירורית מטובלת,

ביצה, מלח, פלפל , מעט ראס אל חנות או כמון, תבלין פילדלפיה ומעט זנגוייל .

מערבבת הכל ונותנת לזה מנוחה של כחצי שעה

לאחר מכן קורצת עיגולים ומטגנת בשמן עמוק.

לרוטב:

בסיר רחב מטגנת 3 בצלים חתוכים לרבעים ,

כשזה זהוב מוסיפה כף סילאן ,כף טריאקי ומעט כמון.

מערבבת ומנמיכה את האש עד שהבצל מגיר נוזלים.

מוסיפה כוס מים רותחים עם כף מרק עוף.

מערבבת ומוסיפה את הקציצות .

מפזרת פלפל שחור גרוס ומבשלת על אש נמוכה כעשרים דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *