עוגת גבינה בחושה – לימונית וטעימה

ג'ודי פלטי
עוגת גבינה לימונית – רכה ומהירת הכנה – ג'ודי פלטי
מהמטבח האיטלקי
המרכיבים-
4 ביצים
1 כוס סוכר,
מיץ וגרידה מלימון שלם
חצי כוס שמן
גביע גבינה לבנה 5% – 250 גר'
2 כוסות קמח
1 שקית א. אפייה
4 כפות חלב.

עוגת גבינה בחושה – לימונית וטעימה

ההכנה-
לחמם תנור ל 170 מעלות טורבו, לשמן תבנית אפיה עגולה 26,
כולל הדופנות, כוס מידה אוניברסאלית 240 סמ"ק.
להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר, עד קבלת קצף בהיר ותפוח.
להוסיף את מיץ וגרידת הלימון, את החלב השמן והגבינה .
בקערה נוספת , לנפות את הקמח הקורנפלור ואבקת האפייה ביחד
ולערבב. להוסיף את תערובת הקמח לבלילת הגבינה תוך בחישה עד
קבלת בלילה חלקה .
להעביר הבלילה לתבנית המשומנת ולאפות כ- 40 דקות עד הזהבה.
לאחר קירור העוגה ניתן לזרות עליה אבקת סוכר

6 תגובות

    1. תודה רבה על המתכונים.מדהים קצר וקולע.יש לי בקשה האם ניתן להמיר לקמח ללא גלוטן? ואיזה מומלץ?ושוב תודה???

  1. אני מאוד אוהבת את המאכלים שלך, אם תוכלי ותרצי אשמח לקבל את המתכונים שלך ולהינות מטעמים שאת משדרת דרך האוכל. תודה מראש, ולדעתי את בשבילי המאסטר שף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *