עוגת שיש בחושה

עוגת שיש- מתכון מקורי של קרין גורן

הכינה ושיתפה הודיה אוזן

מרכיבים-

לעוגה-

4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כוס שמן
כוס  מיץ תפוזים
1/2 כוס מים
שתי כוסות וחצי קמח
שקית אבקת אפיה

לתערובת השוקולד-
100 גרם שוקולד מריר מומס עם כף שמן

ההכנה-
מחממים תנור ל170 מעלות .
במיקסר מקציפים ביצים, סוכר , סוכר וניל, במהירות גבוהה, 10 דקות,

לתערובת בהירה .
מנמיכים את מהירות המיקסר , ומוסיפים את השמן , תוך כדי הקצפה.
מוסיפים גם מיץ תפוזים ומים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים לאט עד לקבלת לתערובת חלקה.

משטחים בתבנית 3/4 מהתערובת.
מערבבים שוקולד מומס ושמן.

מוסיפים לרבע מהתערובת שנשארה ,

ומערבבים עד לתערובת אחידה.

מניחים כפות מתערובת השוקולד מעל התערובת הבהירה שבתבנית.

עם סכין מערבבים קלות ליצירת שיש.

אופים 45-40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *