קציצות צלויות מדהימות

Meri Sharabi
הקציצות של מרי שרעבי
המרכיבים-
קילו בשר טחון.(אפשר בקר ועוף ביחד)
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
צרור פטרוזיליה
1 בצל גדול
2 גבעולים בצל ירוק
ביצה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
1 כפית כמון
1 כף מרק עוף.
2 כפות שמן.

קציצות צלויות מדהימות

ההכנה –
לשים את הבשר בקערה.
לגרד את תפוחי האדמה את הגזר
והבצל ולסחוט אותם היטב.
להוסיף לקערה.
לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לקערה .
לחתוך את הבצל הירוק לטבעות קטנות ולהוסיף לקערה.
להוסיף את הביצה ואת התבלינים ואת השמן ולערבב היטב עד לאיחוד.
רצוי לטגן את הקציצות במחבת פסים.
לרסס שמן במחבת וכשהמחבת חמה ניצור כדור קציצה ואז נמעך לקציצה שטוחה.
נטגן משני הצדדים ונגיש לצד תוספת וסלט ירקות
באהבה מרי

9 תגובות

  1. אפשר גם להוסיף כוסברה ושמיר זה מוסיף מעוד טעם וריח לקציצה כמו כן גם בזיליקום טרי מוסיף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *