כבד קצוץ לחג

כבד קצוץ/ Tamar Leist

המרכיבים-
חצי קילו כבד עוף
3 בצלים
3 ביצים קשות
מלח פלפל
ההכנה –לטגן בשמן 3 בצלים חצויים ופרוסים, עד להשחמה.
להעביר לקערה.
באותו השמן, לטגן חצי ק״ג כבד עוף (ולשמור את שמן הטיגון).
במטחנת בשר, לטחון את הבצל, הכבד ו- 3 ביצים קשות. להוסיף לקערה את שמן הטיגון. לתבל בפלפל שחור ומלח.
אם יוצא מעט יבש, אפשר להוסיף עוד מעט שמן, או 2 כפות מיונז.
מתכונים לחגים
ראש השנה
פסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *