פשטידת כרובית קלה להכנה

פשטידת כרובית מאוד קלה להכנה – אנה יוכטל

כרובית גדולה

2 ביצים

שמנת מתוקה

2 שיני שום כתושות

50 גר' גבינה פרמז'ן

 

להרתיח מים ולבשל את הכרובית 10 דקות .

להוציא את הכרובית ולסנן

לפזר בתבנית, להוסיף מלח ופלפל.

להכין תערובת של 2 ביצים, 1 שמנת מתוקה , 2 שום כתוש, 50 גר גבינה לטעמכן (אצלי פרמז'ן) .

לשפוך על הכרובית ועל הכל לשפוך תערובת של עוד 50 גר של גבינה וכף מיונז

נכנס לתנור 180 מעלות ל50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *