עוגת קרמבו מעלפת – אין דברים כאלה !!!

עוגת קרמבו מעלפת מתכון באדיבות עינת חנניה

מרכיבים לעוגת הבסיס-
4 ביצים L
רבע כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 פודינג שוקולד
2 וחצי כפות קמח תופח (בפסח להשתמש בקמח תופח לפסח)
2 סוכר וניל
1/4 כוס מים

לקרם הקצפת –

2 אריזות של שמנת מתוקה
פודינג וניל
3 כפות אבקת חלב – אם לא השגתם לא נורא אפשר בלי תוסיפו עוד אינסטנט
1 כוס חלב

קרם השוקולד:
חצי שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר איכותי

ההכנה-

הכנת העוגה – להקציף במיקסר  את הביצים לקצף בהיר עם הסוכר.

להוסיף  את השמן בהדרגה ואז מוסיפים את הסוכר וניל  וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות ומוסיפים את הפודינג הקמח והמים.

להעביר לתבנית אפייה משומנת.

להכניס לתנור שחומם מראש על טמפרטורה של 170 מעלות , בערך חצי שעה, או עד שקיסם יוצא יבש.

הכנת הקרם –

מקציפים את מרכיבי הקרם ביחד עד לקבלת קצפת יציבה
אחרי שהעוגה התקררה מורחים את הקצפת על העוגה,  ומיישרים.
מכניסים למקפיא לשעה.

קרם שוקולד – שמים בסיר קטן (או במיקרו) שמנת ושוקולד מחממים עד שנמס.
מעבירים ומזלפים את הקרם מעל העוגה . מכניסים שוב לקירור.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *