פשטידת קישואים ותפוחי אדמה מדהימה

עטרה זורנו

פשטידת קישואים חלומית/ עטרה ז'ורנו

פשטידה מהממת וטעימה עם המון מרכיבים טובים ומתקבלת פשטידת קישואים עשירה במיוחד

תכינו תתאהבו ,מתחסלת בשניות

 

המרכיבים-

3 בצלים לבנים.
5 קישואים.
4 תפוחי אדמה.
5 ביצים.
כוס פטרוזליה.
כוס כוסברה.
5 כפות שמיר טרי.
3 כפות מיונז.
תבלינים:
מלח, פלפל שחור ומרק עוף.

ההכנה-
יש להרתיח את התפוחי אדמה עד לריכוך מלא, ולאחר מכן לרסק אותם ולתת להם להתקרר בצורה מלאה.
לאחר מכן יש לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה מלאה כ-8 דקות.
שהבצל מקבל את צבעו הזהוב יש לגרד את הקישואים בעזרת מגרדת ולהוסיף לבצל ולטגן יחד ל-5 דקות נוספות.
לתת לתערובת הבצל והקישואים להתקרר, לא להשתמש בתערובת שהיא חמה.
יש לערבב היטב את הביצים ולהוסיף את התפוחי האדמה, תערובת הבצל והקישוא ולהוסיף את התבלינים, עשבי התיבול והמיונז ולערבב היטב.
משמנת היטב נייר אפיה ומסדרת את הנייר על גבי תבנית חד פעמית בנוני.
שופכת את הבלילה לתבנית ושמה מעל שומשום לקישוט.
אופה בחום של 190 מעלות למשך 35-40 דקות.
לאופן הכנת הפשטידה שלב אחר שלב באופן מצולם בקישור הבא⬇️
https://www.instagram.com/Atara_100/
תהנו, עטרה❤️

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *