מכינים בקלות בבית – שווארמה של דוכנים

נועם זיגדון
להכין שווארמה בבית זה חוויה – מתכון קל פשוט וטעים ממש חלום.
*שווארמה ביתית* – מתכון באדיבות נועם זיגדון
המרכיבים-
1 קילו שווארמה נקבה (אם לא מצאתם תכינו עם פרגיות)
50 גר' שומן כבש – מומלץ
½ כף תבלין בהרט
½ כף חוואיג' למרק
¼ כפית פלפל שחור
¼ כף מלח
¼ כוס שמן

מכינים בקלות בבית – שווארמה של דוכנים

ההכנה –
שוטפים ומנקים את השווארמה
(משאירים שלמים)
מתבלים בתבלינים ,מורחים היטב מכל הצדדים
מחממים מחבת טפלון או פלאנצ'ה
מוסיפים את השומן הכבש
צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
מוציאים לקרש חיתוך
פורסים לפרוסות דקות דקות
מחזירים למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש
מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה 🙂
באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *